Brugte pladebearbejdningsmaskiner er nu tilgængelige hos forskellige firmaer med overkommelige og rimelige priser. Der er mange topfirmaer i Danmark, der forsøger at købe og sælge brugte maskiner, der er af høj kvalitet som bedre investering for kunderne. Men der er visse ting, som købere og sælgere skal overveje for at sikre korrekt vedligeholdelse af brugte drejebænke, brugte CNC-fræsere og andre sådanne maskiner.


I denne artikel vil du høre om nogle af de vigtigste tip, du skal følge for at sikre, at dine værktøjsmaskiner er godt vedligeholdt, uanset om de er nye eller brugte.


Kontrol af smøring


Den største årsag til maskiners sammenbrud er mangel af ​​smøring i de vitale dele af den. Derfor skal maskiner, såsom ny eller brugt drejebænk, CNC drejebænk eller andre, der er meget brugt i værksteder, regelmæssigt smøres I bestemte intervaller, for at hjælpe med at sikre motorerne i lang tid uden slitage. Pr. Brug og betjening varierer maskinernes vedligeholdelsesomkostninger fra 15% til 40% af de samlede produktionsomkostninger. Men det er det værd at styre den problemfri produktion.


Hvis du formår at opretholde standen, vil de professionelle firmaer også tilbyde dig en bedre pris, når du skal sælge. Smøring indikerer fedtning af de dele, der bevæger sig i maskinen, smøring af komponenter og inspektion af andre sådanne bevægelige dele i maskinen. Alle købere af brugte maskiner skal også kigge efter alle disse ting, for at sikre kvalitet og holdbarhed.


Slibning af de krævede komponenter


Nogle af de brugte pladebearbejdningsmaskiner eller andre maskiner, der tilbydes af de danske virksomheder, kan have brug for periodisk skærpning af skærende dele, for at fortsætte sin uafbrudte operation. For alle de brugte maskiner, der er beregnet til at klippe, skære &bukke, har brug for periodisk skærpning af de væsentlige komponenter, for at hjælpe dig med at få en bedre produktion. Uden tilstrækkelig vedligeholdelse vil produktionen i værkstedet være i problemer. Før du køber eller sælger dine maskiner, skal du derfor sikre dig, at de er udstyret med servicerede komponenter.


For at få den passende form og nøjagtighed af slutproduktet, skal du købe brugte CNC-maskiner, de er prismæssigt overkommelige. Nogle af de væsentlige værktøjer til de større værktøjsmaskiner, der har brug for periodisk slibning, er knive, Bukkeværktøjer & skærende værktøjer til drejebænke, fræsere & boremaskiner.


Dette er de to vigtige vedligeholdelsestips, du skal følge for at sikre dig, at din brugte maskine fungerer perfekt i din produktion. Hvis du er sælger, skal du sørge for, at du har vedligeholdt maskinen korrekt for at få den rigtige pris for den. Så kontakt en af de bedste virksomheder i Danmark, der beskæftiger sig med brugte værktøjsmaskiner.