Den nye coronavirus-pandemi har ikke kun påvirket det globale sundhedsvæsen, men har også accelereret den seneste globale recession. Ved at inficere næsten enhver nation har virussen frembragt en af ​​de værste økonomiske nedture til dato.


For at forhindre smitteovervågningen igangsatte regeringer på tværs af geografier landsdækkende nedlukningsprotokoller for at opretholde social afstand blandt folk. På grund af at tusinder af virksomheder har lukket døre midlertidigt, og produktionsenheder har stoppet produktionen midlertidigt.


Nedlukningen af ​​virksomhederne har haft en meget stor pris på økonomien, og de finansielle markeders styrt har forværret situationen. Den måde, det går på i øjeblikket, er det blevet forudsagt, at de fleste økonomier vil lide et tab på 2,4 procent af værdien af ​​deres samlede BNP i 2020.


Historien er moralsk, det bliver en hård finanspolitik, og du har brug for alle planer på plads for at se efter omkostningseffektive måder at drive din produktionsenhed på. Indtil recessionen er aftaget, defineres en persons forretning og dens vækst af de valg, der er truffet.


For produktionsenheden spiller udstyr en stor rolle, og det kan være nødvendigt at udskifte eller tilføje maskiner fra tid til anden. I en finanskrise bliver investering i nye maskiner et problem. Du kan dog søge den smarte løsning i brugte maskiner.


Fordele ved brug af brugte CNC-maskiner og andet udstyr


Mange små og mellemstore virksomheder mangler en stærk start ved at købe brugte maskiner og udstyr for at spare omkostningerne. I en alvorlig økonomisk situation, som den på nuværende tidspunkt, bør alle brancher og virksomheder overholde dette for omkostningsbegrænsning.


Nu kræver hver produktionsenhed CNC drejebænke og fræsere til problemfri drift, og de er altid i høj efterspørgsel. Det er blevet anslået, at det globale marked for CNC-maskiner, der er en sektor på 67,19 milliarder dollar (2019), vil vokse med 7,3 procent CAGR indtil 2027.


Statistikken fremhæver blot vigtigheden og behovet for CNC-maskiner på faciliteterne. Men når økonomien er lav, skal du kigge efter alternativer. I stedet for at købe nyt udstyr kan du investere i brugte CNC fræsere og brugte CNC drejebænke til følgende fordele:


Omkostningseffektiv


Den mest grundlæggende årsag til at købe brugt udstyr er, at det er overkommeligt. Hvor meget du kan spare på maskinen, og om du kan bruge den til fuld funktionalitet, afhænger af betingelsen. Kvalitetsmaskiner, men brugt før, kan give dig den samme produktivitet som den nye, men til en lavere pris. Det betyder også, at du også betaler mindre i omsætningsafgift.


Afskrivninger


CNC-maskiner afskrives, så snart de er købt hos forhandleren. Men når du køber brugte drejebænke, er du sikker på maskinens oprindelige afskrivning. Der er fortsat store chancer for, at dit ROI vil være højere, hvis maskinen er godt vedligeholdt og sommetider tjener folk på at sælge en brugt CNC-maskine også.


Tilgængelighed og mærkeværdi


Da dette er brugte maskiner til en lavere pris, kan man gå efter de store mærker og forbedre produktionen. Køberen er også heldig med tilgængeligheden af ​​udstyr. Ofte står en virksomhed over for utilgængelighed af udstyr. Dette vil aldrig ske i tilfælde af brugte CNC fræsere og drejebænke. Da disse er brugt, er tilgængelighed aldrig et problem. Det er let at finde flere sælgere på markedet med en mulighed for at sammenligne modellerne og forhandle om prisen.


Da det er et økonomisk nedfald, vil udstyrsproduktion og -fremstilling også ramme et hit. Det vil tage nogen tid, før nyere modeller stilles til rådighed. Indtil da er det bedst mulige valg for virksomheder at få det bedste ud af brugte drejebænke og brugte maskiner.