Intet land kan udvikle sin BNP-procentdel, uden en ordentlig industriel udvikling. En af de kritiske sektorer for denne vækst er produktion af mekanisk produktion. Det kan være et stort produktionshus eller et lille firma. Når verdensøkonomien er langsommere, reducerer virksomhederne imidlertid omkostningerne for at holde sig flydende i det mindste til niveauet for breakeven og glemme fortjenstmargenerne. Så hvordan kanaliserer de deres kapital og får investeringsafkastet? Uanset mærkeværdier er flere og flere industrielle produktionsvirksomheder på udkig efter brugte værktøjsmaskiner, der er tilgængelige på markedet og producerer varerne.


Hvis man kigger på markedet for brugte maskiner


Hvis vi ser på verdensmarkedet, kan vi finde ud af, at salgsmængden af ​​de brugte maskiner vokser, og ifølge OECD-data fra 2017 har Amerikas Forenede Stater den største markedsandel med 36%, efterfulgt af Kina, Indien og Tyskland . Det kan være brugte pladebearbejdningsmaskiner, CNC maskiner, eller drejebænke. Der er en vækst og flere og flere virksomhederer ivrige efter at købe brugte CNC-maskiner for at skære ned på deres oprindelige kapitalinvesteringer og kanalisere den sparede kapital til råvarer og andre forretningsmæssige krav.


Europa er en af ​​de regioner, der ikke har oplevet så stor efterspørgsel, fordi lande som Kina, Indien og USA kæmper for at øge deres eksport af produktionsudstyr. Bortset fra Europa, hvis vi ser på internettet og søger efter brugt maskinsaks til salg, ville det være forsyninger fra disse lande, der kommer til top på søgelisten. Igen viser det sig, at Indien og Kina næsten er på samme niveau mht. køb af brugte maskiner.


Teknologien ændrer sig hurtigt, og industriens ledere omfavner dem og erstatter det gamle udstyr, selvom det har liv. Det er nogle af de lande, der får mest ud af dem, især de hjælpeindustrier, der ofte fodrer gigantvirksomhederne med små reservedele og andre supportværktøjer. De mellemstore og små virksomheder drager fordel af at bruge den parathed, der allerede er blevet brugt og tidstestet af de ledende produktionsvirksomheder.


Da mange virksomheder har en stærk konkurrence på grund af indgangen til nye spillere, er det fornuftigt at gå til det brugte maskiner & udstyr, mens der oprettes en teknisk produktionsenhed. Det er på tide at bruge ressourcerne korrekt, så den oprindelige investering ikke bruges til at købe udstyret. Igen bør man købe de brugte maskiner, hvis kravet er i en begrænset periode og kontinuerligt. At holde en ny maskine inaktiv er ikke en klog beslutning. Markedet for brugtemaskiner trives I bedste velgående, til hjælp for både små og store virksomheder.