Persondatapolitik Opdateret 23 marts 2019

Hos Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS (CVR 29834504) indsamler og opbevare vi persondata, for at kunne yde dig en god service og drive vores forretning - og vi passer godt på dem.

De overordnede formål er:

  • Korrekt fakturering.
  • Køb og salg af værktøjsmaskiner.
  • Markedsføring af vores ydelser, herunder direkte markedsføring hvis du har givet samtykke til det.
  • Generelle formål som f.eks. overholdelse af lovgivning, administration af . Som kunde giver du os en eller flere af følgende oplysninger:
  • Firmanavn
  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.
  • Mail

Vi gemmer din købshistorik så vi kan hjælpe med at give den bedste service af dine køb. EU og dansk lov sikrer dig følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt i de registrerede oplysninger, rettelse af ukorrekte oplysninger og sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette skriftlig henvendelse til Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS.

Vi anvender data til:

  • Fakturering, opkrævning & tilbudsgivning

Vi anvender IT systemer og vi deler ikke dine personoplysninger med andre. Oplysninger kan deles med offentlige myndigheder i det omfang de har krav på at modtage dem. Personoplysninger opbevares udelukkende elektronisk, på vores computere i alarmsikrede lokaler.