Maskinsakse

Samlebåndslinierne har udviklet sig gennem årene med præcisionsværktøjsmaskiner og højhastighedsmaskiner, der erstatter ældre maskiner, der krævede yderligere efterbehandling. På SBM har vores omfattende viden om forskellige anvendelser inden for fremstilling ført til fremragende maskinvurderingsprocedurer. Derfor indeholder vores undersøgelser af brugte værktøjsmaskiner, herunder brugt maskinsaks og de mest efterspurgte brugte save fabrikater, alle specifikke krav til produktionsenheder.

Advanseret design af maskinsakse og drivsystemer

Vores kunder foretager gentagne køb af brugte værktøjsmaskiner fra os hos SBM, stort set på grund af vores omhyggelige valg af hver eneste brugte maskinsaks til salg. For eksempel varierer kravene til brugt maskinsaks fra fodsaks, luftsaks, mekanisk saks med direkte drev, mekaniske sakse med svinghjul, hydro mekaniske sakse og hydrauliske masknsakse. Vores evaluering af evner går ud over det typiske fokus på kapaciteter, trækstyrke og klippevinkler; Vi ser på produktivitetsforbedringer, inden vi køber alle vores brugte maskinsakse til lager.

Bagstop og pladesupport

Vores tekniske teams undersøger nøje forskellige specifikationer, herunder bagstop og pladesupport, bortset fra bordforlængere på den maskinsaks der er udbudt til salg. En kombination af alle de forskellige checks i vores vurdering af alle brugte maskiner til salg, som vi har til hensigt at udbyde til salg på vores lager, tillader os kun at tilbyde de absolut bedste brugte maskinsakse, til vores kunder.

Tjekliste inden påbegyndelse af renovering af brugte værktøjsmaskiner

Vores strukturerede tilgang omfatter en udtømmende tjekliste, der dækker hvert enkelt teknisk aspekt af brugt maskinsaks til salg. Kunder, der tidligere har beskæftiget sig med os, fortsætter med at vælge os, primært på grund af denne tilgang. Vores tjekliste indeholder alle aspekter I en lang liste af vurderingskriterier. Vores bestræbelser har altid været at tilbyde totalværdi af investering i værktøjsmaskiner fra SBM, og vi fortsætter med at være succesfulde som følge af vores engagement.