Værktøjsmaskiner – Brugte værktøjsmaskiner

Hos Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS har vi altid et bredt sortiment af brugte værktøjsmaskiner. Vi har brugte maskiner til pladebearbejdning, spåntagning, svejsning og anden metalbearbejdning, og vi bidrager med mere end 30 års erfaring med brugte værktøjsmaskiner til metalindustrien. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og sælger brugte maskiner til metalbearbejdning og produktion i Danmark og udlandet.

Køb Brugte Værktøjsmaskiner

Vi fører værktøjsmaskiner fra anerkendte producenter som japanske Okuma og Mazak og svenske Roundo, der alle er anerkendte verden over for deres værktøjsmaskiner af høj kvalitet. Mazak er førende inden for CNC styrede - spåntagende værktøjsmaskiner, Okuma er bl.a. kendt for deres drejebænke i verdensklasse, og Roundo leverer kraftfulde, holdbare og yderst præcise pladevalser & profilvalser.

Vi køber & sælger brugte maskiner fra de bedste producenter, hvis maskiner holder år efter år. Når vi får de brugte værktøjsmaskiner ind, inspicerer vi dem grundigt, så vi er sikre på deres kvalitet, ydeevne og holdbarhed, før vi leverer dem videre til vores kunder.

Vi har altid et lager af kraftfulde brugte maskiner. Vi har alt fra drejebænke til palleløftere og profilprojektorer.

  • Pladebearbejdning: Kantpresse, cnc-kantpresse, maskinsakse, pladevalser. profilvalser mm.
  • Spåntagende: Drejebænk, cnc-drejebænke, universalfræsere, bedfræsere båndsaveautomater mm.
  • CNC-Maskiner: Kantpresse, drejebænke, cnc-kantpresser, cnc drejebænke mm.
  • Svejseudstyr: Svejser, tig-svejsere, mig-svejsere, plasmaskærere mm.
  • Diverse: Profilprojektorer mm.
  • Fabriksnye maskiner

Mangler du brugte værktøjsmaskiner til gode priser? Ring til os eller send os en mail med din forespørgsel. Telefon: 24408770 Mail: info@sbm.dk

Vi bestræber os på at give god service og behandle din forespørgsel hurtigst muligt!