En detaljeret guide til drejebænke til motorer!

En motor drejebænk er en vandret maskine, der hjælper dig med at skære metaller. Enheden bruger forskellige skæreværktøjer til at skabe enhver ønsket form på metalpladen; Brugt metalbearbejdningsudstyr fungerer dog i flere former. Alle afskårne stykker involveret i bilmotoren kommer fra sådanne brugte drejebænke, der betjenes af fagfolk i produktionsenheden.

Drejebænkemaskine blev opfundet i en smedebutik i det 19. århundrede. Det er stadig et af de primære enheder, der bruges i de forskellige typer workshops. De mest almindeligt anvendte CNC-fræsemaskiner er også et primært værktøj i sådanne fremstillingsprocesser. Motor drejebænke er et fremragende værktøj, der kan skabe firkantede blokke, aksler og mange flere lignende genstande. Det er også kendt som en kreativ maskine, da den har mange oprettelsesegenskaber.

Funktioner i en motor drejebænk

Dele af motordrejebænk ligner dem i den mere almindeligt anvendte skæremaskine. Drejebænden har et gear, en trinskive, en vogn og en haleramme. Gearet i drejebænken fungerer til at kommandere transporten. Halematerialet og spindlen fungerer sammen til hulboring, mens formningsværktøjet fungerer manuelt. Nogle af de moderne modeller har også en sammensat hvile og et tværskridt. Det er beregnet til vinkel og tværsnit af metalpladerne.

Typer af drejebænke:

Motor drejebænke er i forskellige størrelser, kategorier og vægt. Nogle af standardmaskinerne er:

Letvægtsbænk til drejebænk:

Letvægtsbenkebænke er normalt mindre. Det har en svingning på mindre end 10 inches; det monteres typisk på en bænk eller en bordplade. Letvægtsbænkemaskinerne udfører de fleste job, men begrænser sig til en lille størrelse af metallet.

Drejebænk til præcisionsværktøj:

De præcise værktøjsrum drejebænke er standard fremstillede drejebænke. De er almindelige i alle drejebænkrelaterede operationer, der inkluderer boring, rilling, boring, drejning, produktion af skruetråd og mange flere. Denne type motor drejebænke kan håndtere værksteder op til 25 inches i diameter og 200 inches lang. En værktøjsrum drejebænk er konventionel i mange værksteder for sin høje nøjagtighed.

Drejebænk eller spændingstype:

Disse drejebænke ligner værktøjsrumdrejebænken. Men der er en forskel: mellemrum drejebænke kan justeres til en større diameter og længere længde. Operatøren af ​​spaltebænden kan hurtigt øge svingen og endda flytte sengen fra hovedstokken for at forbedre svingen.

Få sikkerhedstips:

Alle drejebænkoperatører skal være opmærksomme på de mulige farer. Der er mange farer, der kan opstå ved brug af drejebænk og eventuelle nye eller brugte svejsemaskiner uansvarligt. Enhver skødesløshed kan føre til alvorlig personskade. Så her er nogle sikkerhedstips, du kan følge.

  • Brug alle de rette gear
  • Fjern tilbehøret som ringe
  • Rul ærmerne til albuen
  • Vent altid på, at drejebænken stopper, inden du foretager yderligere justeringer.
  • Skift ikke spindelhastigheder, vent på, at maskinen stopper
  • Brug altid briller til at beskytte dine øjne.
  • Sørg for at fjerne alle chuck-håndtag og skruenøgler, før du bruger den.
  • Det ville være bedst, hvis du også bruger en tang til at udtrække chips.

Så afslutningsvis var dette alt hvad du skulle vide om brugte motor drejebænke og andre svejsemaskiner, der kan være virkelig nyttige for din produktionsenhed, hvis du kan følge retningslinjerne og sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse hermed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *